3 מרקים שיהפכו את החורף שלכם לחם וטעים

תוכן עניינים

מרק עגבניות הוא אחד המרקים הפופולריים בעולם. זה ידוע גם כאוכל מנחם, מה שאומר שהוא יכול לגרום לך להרגיש חם ונעים.

מתכון טוב למרק עגבניות צריך להיות איזון בין טעמים מתוקים וחמוצים. אתה יכול להגיע לאיזון זה על ידי הוספת סוכר או חומץ למתכון.

אם אתה רוצה להפוך את מרק העגבניות שלך לטעים עוד יותר, אתה יכול להוסיף כמה מרכיבים אחרים כמו בזיליקום, אורגנו או טימין.

מרק טוב יכול להפוך את החורף שלכם לחמם וטעים. הנה שלושה מרקים שכדאי לכם לנסות בחורף הזה.

1) מרק עגבניות: זהו מתכון קלאסי המושלם לעונת החורף. זה קל להכנה, בריא וטעים.

2) מרק תפוחי אדמה: מרק קרמי זה מושלם עבור אנשים שרוצים ארוחה לבבית יותר בחודשים הקרים של השנה.

3) מרק בצל צרפתי: מרק זה על בסיס בצל עשיר בטעם ולבי מאוד. זה ישאיר אותך מרגיש מרוצה ומלא כשתסיים לאכול את זה.

למה כל הישראלים אוהבים מרק עגבניות?

מרק עגבניות הוא קלאסיקה, אבל הוא גם אחד המרקים הקלים ביותר להכנה. אתה יכול להשתמש בעגבניות משומרות או בעגבניות טריות ואז לבשל אותן עם בצל וקצת שום. אפשר להוסיף גם ירקות אחרים כמו גזר או סלרי, תלוי מה יש לכם בהישג יד.

מרקים קרמיים הם דרך מצוינת להתחמם בחורף. המתכון הזה למרק תפוחי אדמה שמנת הוא פשוט ומנחם. כל מה שאתה צריך זה תפוחי אדמה, בצל, שום, חמאה, קמח, מלח ופלפל.

מרק אטריות עוף הוא עוד קלאסיקה שתחמם אותך כל החורף! המרכיב העיקרי במתכון זה הוא מרק העוף שמוסיף המון טעם למנה.

מרק עגבניות עם אורז

חלק זה יפרט את היתרונות של הוספת אורז למרק עגבניות.

אורז הוא פחמימה נהדרת להגברת רמות האנרגיה ולמתן רכיבים תזונתיים חיוניים. זה גם עוזר להאט את שחרור הסוכרים בדם מה שמקל על ניהול רמות הסוכר בדם. הוספת אורז למרק עגבניות יכולה לעזור לך להרגיש שובע לאורך זמן, וזה נהדר אם אתה מחפש לרדת במשקל.

מרק עגבניות עם אורז הוא מנה פשוטה ומנחמת שניתן להגיש כמנה עיקרית או כתוספת. זה גם מאוד תכליתי כי זה יכול להיות מוגש חריף או עדין.

רכיבים:

– 2 כפות שמן זית

– 1 בצל גדול, קלוף וקצוץ

– 3 שיני שום, קלופות וקצוצות דק

– 1 כף אבקת קארי (לא חובה)

– 2 כוסות מים

– 4 כוסות ציר עוף

– 6 עגבניות, קלופות, זרעו וחתכו לקוביות (או פחית אחת של 29 אונקיות)

– מלח לפי הטעם (בערך 1 כפית) (לא חובה)

– 4 כוסות אורז מבושל

מרק עגבניות עם אורז הוא מאכל פופולרי במקומות רבים בעולם. זה נתפס לעתים קרובות כמזון מנחם.

מרק עגבניות הוא סוג של מרק שקיים כבר מאות שנים, החל מהמאה ה-18. מאמינים שמקורו באיטליה והובא לאמריקה על ידי מהגרים איטלקים. עגבניות הן מרכיב חשוב במרק עגבניות מכיוון שהן מוסיפות טעם וצבע למנה זו.

מרק עגבניות עם אורז הוא מאכל פופולרי במקומות רבים בעולם. זה נתפס לעתים קרובות כמזון מנחם מכיוון שהוא מוגש בדרך כלל חם וניתן לאכול אותו עם לחם או קרקרים בצד לטבילה במרק. ניתן להפוך את המתכון הזה לטבעוני על ידי החלפת מרק ירקות במרק עוף, שימוש בשמן צמחי במקום חמאה, ושימוש בחלב סויה במקום חלב פרה או שמנת.